Spraytanutbildning Tan Me

Spraytanutbildningen som får dig att gå vidare i karriären.

Om Tan Me

Detta Italienska spraytanmärket har på kort tid slagit sig in på den svenska marknaden.

Efter många år av efterforskning och kliniska tester, har SHORT CHANNEL i samarbete med det mest prestigefyllda efterforskningsinstitutet och dermatologer i Italien, börjat producera en ny revolutionerande spraytanvätska.

Vätskan är utan Aloe vera, alkohol, olja, parabener eller erytrulos.

Denna nya formula är utan några kemiska ingredienser eller kontraindikationer. Naturlig bränna, gyllene och intensiv som om du har legat i solen i ett par dagar.

Vår formula innehåller ekologiska ingredienser som helt eliminerar riskerna för allergiska reaktioner.


På grund av Covid 19 så håller vi utbildningar med endast 1 elev/tillfälle.

Delbetalning på 3-36 månader
Spraytan
På denna spraytanutbildning får du lära dig före-/efterbehandlingsinstruktioner, hur man hanterar spraytanmaskinen (HVLP) samt tekniken bakom den bästa fuskbrännan! Vi lär dig på så sätt hur du får det bästa resultatet på dina kunder.

6.500:- ex moms för Spraytan utbildning och startkit, certifikat ingår.
Startkit (värde 4.000:- ex)

HVLC maskin
2 liter vätska
Handskar 100st
Sticky feet 10 st

Lägg till ett spraytan tält för endast 900:- ex moms. (ord.pris 1.300:- ex moms.)
Enkelt att vika ihop och därför lätt att ta med sig.

Utbildningsdagen:

Under denna spraytanutbildning sprayar du tre kunder. Du bestämmer själv om du vill ta med egna modeller eller så bokar vi modeller åt dig. Detta behöver vi besked om senast en vecka innan bokad kursdatum.

Utbildningen börjar med att vi går igenom teori och maskinlära. Därefter provar vi de olika vätskorna som finns och informerar om alla för-/efterbehandlingsråd.
Därefter börjar vi spraya modellerna och går igenom tips och råd innan vi avslutar dagen genom att gå igenom överiga frågor.

Startkit tar du med hem efter genomförd Spraytan utbildning.

Certifiering

Certifieringen görs när du har sprayat 10 egna kunder. Du kommer då tillbaka och gör en behandling på en kund, där vi även går igenom om du har stött på några svårigheter eller liknande längst vägen.

Vid godkänd certifiering får du med dig ditt certifikat hem.
StartkitSticky feet
Om produkten

Efter många år av efterforskning och kliniska tester, har SHORT CHANNEL i samarbete med det mest prestigefyllda efterforsknings institutet och dermatologer i Italien, börjat producera (i Italien) en ny revolutionerande spraytanvätska.

Vätskan är utan Aloe vera, alkohol, olja, parabener eller erytrulos.

Denna nya formula, utan några kemiska ingredienser eller kontraindikationer, berikad med naturliga och fuktgivande beståndsdelar som kombinerat med DHA, löser alla eventuella problem med potentiella problem med fläckar eller missfärgningar på huden (gul, orangea fläckar) vilket gör färgen mer naturlig och med en fin glöd. Naturlig bränna, gyllene och intensiv som om du har legat i solen i ett par dagar.

Vår formula innehåller ekologiska ingredienser som helt eliminerar riskerna för allergiska reaktioner.

1 liter vätska räcker till ca 20-25 kunder, beroende på hur mörka kunderna vill bli. För mörkare färg lägger man bara ett extra lager. Väldigt lätt färg att jobba med.

Läs mer om produkterna www.tanme.se

Info om fler utbildningar? Läs mer om Sockervaxet här

Kontakta oss

Ring vår huvudutbildare idag och boka tid på en av våra utbildningsorter 072-306 20 24, Julia Wallberg

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram