Brow lift

Brow lift ink färg och keratin 599:-

Perfekt behandling för dig som har lite vilda eller stökiga bryn. Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Behandlingen ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Här tillför man vitaminer, mineraler och proteiner till stråna.

Behandlingen börjar med rengöring av brynen för att se till att makeup och smuts tas bort. Sedan borstas brynen uppåt med en mascaraborste. Nu lägger man på steg 1 (limmet) på brynen, för att få dom i den riktning som man vill ha.

Därefter lägger man på vätska 2 som får brynen att slappna av. Steg 3 gör sedan att brynen fastnar i den formen och riktningen man vill ha.

Steg 4 är en keratinbehandling som stärker brynen.

I behandlingen färgar man brynen med Kalentins egna färger för ytterligare effekt. Kalentin erbjuder 5 olika färger att välja mellan, så här finns en färg för varje kund.
Brow lift

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram