Om oss


Under oss har vi kända märken som Body Sugaring, Kalentin, Tan me, andmetics mf.
Vi har konkurrenståliga priser på våra varumärken och erbjuder utbildningar i allt från vaxning, sockring till spraytan och färg och form av fransar och bryn.

Hos oss får du alltid personligt service och snabba leveranser.
Vi står för kvalitet och professionalitet.

Våra varumärken


Bodysugaring

Företaget Bodysugaring startade 2010. När företaget startade så fanns det inte sockervax i Sverige.

Idag producerar Bodysugaring sockervaxet på fabrik i Malmö som vi är väldigt stolta över. Med svenskt socker som huvudingrediens och ekologisk citronsaft så kan vi med säkerhet säga att företaget har de ledande produkterna inom sugaring.

Genom att tillverka sockervaxet i Sverige slipper man alla långa transporter av produkterna. Med ett 100% naturligt sockervax och korta transportsträckor har Bodysugaring fått ett helhetstänk på både ingredienser och miljö.
Tan Me

Detta Italienska spraytanmärket har på kort tid slagit sig in på den svenska marknaden.

Efter många år av efterforskning och kliniska tester, har SHORT CHANNEL i samarbete med det mest prestigefyllda efterforskningsinstitutet och dermatologer i Italien, börjat producera en ny revolutionerande spraytanvätska.

Vätskan är utan Aloe vera, alkohol, olja, parabener eller erytrulos.

Denna nya formula är utan några kemiska ingredienser eller kontraindikationer. Naturlig bränna, gyllene och intensiv som om du har legat i solen i ett par dagar.

Vår formula innehåller ekologiska ingredienser som helt eliminerar riskerna för allergiska reaktioner.
Andmetics

Detta fantastiska brynmärket har allt från enkla vaxstripes för bryn och överläpp till makeup för brynen. Med bryn mascara eller med brynpaletten med tre olika bruna nyanser kan du lätt och snabbt lägga din bryn makeup. Dessa produkter har hög kvalitet och är väldigt dryga.
Kontakta oss

Skicka iväg din förfrågan till oss så svarar vi så fort vi kan. Svarstiden ligger på runt 12 timmar men vi gör allt för att svara så fort vi bara kan.

Adress: Isbergs gata 26b, 211 19 Malmö
info@cosmeticsandbeauty.se

Öppettider

Måndag - Lördag: 08:00 - 17:00

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram