Sockervaxutbildning Bodysugaring

Företaget Bodysugaring startade 2010. När företaget startade så fanns det inte sockervaxutbildning i Sverige.

Idag producerar Bodysugaring sockervaxet på fabrik i Malmö som vi är väldigt stolta över. Med svenskt socker som huvudingrediens och ekologisk citronsaft så kan vi med säkerhet säga att företaget har de ledande produkterna inom sugaring.

Genom att tillverka sockervaxet i Sverige slipper man alla långa transporter av produkterna. Med ett 100% naturligt sockervax och korta transportsträckor har Bodysugaring fått ett helhetstänk på både ingredienser och miljö.

Läs mer på Bodysugaring.se
Sockervax utbildning

Body Sugaring Basutbildningar

Bodysugaring
Sockervaxutbildning BAS Heldag (ink brasiliansk vaxning)

Heldag 6.200:- ex moms (Inkl. startkit och lunch)
Startkit (värde 2.300:- ex)

I denna sockervaxutbildning behöver du inga förkunskaper i sockring eller vanlig vaxning d.v.s. att alla kan gå vår utbildning i sockervax. I denna kurs lär du dig vaxa hela kroppen ink brasiliansk vaxning.

Dagen börjar med teori och därefter påbörjas de praktiska övningarna på modellerna.

Vi står för en gedigen utbildning och går därför igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut.
BODY SUGARING
Sockervaxutbildning BAS Halvdag (ej brasiliansk vaxning)

Halvdag 5.200:- ex moms (Inkl. startkit)
Startkit (värde 2.300:- ex)

I denna sockervaxutbildning behöver du inga förkunskaper i sockring eller vanlig vaxning d.v.s. att alla kan gå vår utbildning i sockervax. I denna kurs igår EJ brasiliansk vaxning.

Dagen börjar med teori och därefter påbörjas de praktiska övningarna på modellerna.
Vi står för en gedigen utbildning och går därför igenom allt som du behöver veta för att bli en professionell och skicklig sockervaxterapeut.

Body Sugaring Fortsättningsutbildningar

Sockervaxutbildning AVANCERAD

Halvdag 2.500:- ex moms

Detta är en avancerad utbildning för dig som vill lära dig mer om olika tekniker för att kunna effektivisera dina behandlingar..
(Baskursen krävs som förkunskap för denna utbildning)

Kursen är upplagd på tre timmar och vid bokning kommer vi gemensamt överens om vilka specifika moment som du som elev vill öva på eller som vi kan rekommendera dig att utvecklas på.

Inget startkit ingår i denna kurs.
Certifikat ingår efter godkänd kurs.
Sockervaxutbildning MANZILIAN

Halvdag 2.500:- ex moms

För dig som har gått BAS kursen och även vill lära dig att vaxa mansiliansk på män så finns det nu en halvdagskurs på tre timmar där vi fokuserar på mansiliansk. Denna kurs specialdesignas efter ditt tycke, om du t ex vill öva på rygg eller bröst så tar vi in modeller till detta med.

Inget startkit ingår i denna kurs.
Certifikat ingår efter godkänd kurs.

Body Sugaring Konverteringskurs

Sockervaxutbildning KONVERTERING

900:- ex moms konverteringsutbildning

Konverteringsutbildningen är för dig som redan har utbildning/certifikat i sockervaxning hos ett annat märke men vill ha vårt certifikat och köpa våra produkter.

För att få certifikat ska du kunna utföra sockring på brasiliansk, armhålor och halva ben på en modell. Givetvis ger vi både tips och råd på hur vi jobbar under konverteringen.

Certifikat ingår efter godkänd kurs.
Läs mer på Bodysugaring
Body Sugaring Startkit
Innehåll:
Vaxvärmare 2 st
Sockervax á 1,1 kg x 3 st
Precleanser – rengör huden och dödar bakterier
Aftercare lotion – efterbehandlings lotion
Lavendel talk
Latexhandskar – 100 st
3 st Bodysugaring handdukar

Varför sockervax?

VARFÖR SKA MAN VÄLJA SOCKERVAXUTBILDNING

Med body sugaring avlägsnar man hårväxt och döda hudceller. Huden lämnas mjuk, skön och peelad. Med detta nya sockervax gör man tvärt emot vanlig vaxning. Man drar av vaxet i samma riktning som håret växer. Detta resulterar i att huden håller sig hårfri längre eftersom man undviker brutna hårstrå på detta sätt.

Man undviker även irritation i hårsäckarna. Som resultat, minskar de inåtväxta hårstråna också drastiskt. Man jobbar med sockervaxet i handen. Du slipper därför både spatlar och remsor. Alltså kan du utföra vaxningen mycket snabbare än vanligt.

Sockervaxet fastnar inte på levande hud. Sockervax är därför perfekt vid brasilianska och manzilian vaxningar. Du kan aldrig skada kundens hud därför har du en säker vaxbehandling. Med sugaring får man med även korta hårstrå, minimilängd på ca 2mm. Kunden slipper därför låta håren växa så långt.

Sockervaxet är en 100 % naturprodukt. Sockervax innehåller inte allergiframkallande ämnen. Vaxet är vattenlösligt, vilket underlättar om du skulle få det på golv eller handdukar.

Sockervaxet finns nu i 4 olika fastheter. Det mjukaste vaxet används med fördel på stora område för att inte ”lugga” kunden i håren. Man använder ett fastare vax på de mindre områdena såsom på läpp och haka. Konsistensen på vaxet gör att det lämnas kvar ytterst lite vaxrester på kundens hud. För att sammanfatta, i vår sockervax utbildning får du veta allt du behöver för att sätta igång och vaxa. Du behöver inga förkunskaper. Vi finns också tillhands även efter din utbildning.

Delbetalning via Svea på 3-24 månader är möjligt. Upp till 12 månader räntefritt, aviavgift på 29:- tillkommer och en uppläggningsavgift på 295:-

Tänk på att din anmälan är bindande och behöver du avboka så vill vi gärna att du gör detta minst 48h innan din bokade utbildning.


Vill du ha roll on vax som ett komplement till sockervaxet, klicka här
VANLIGA FRÅGOR OM SOCKERVAX

Vilken av de fyra vaxsorterna ska jag välja?

Sockervaxet reagerar på temperaturen i både ditt behandlingsrum och din kunds kroppstemperatur.
Exempel 1: Är det en varm sommardag så rekommenderar vi dig att jobba med ett hårdare vax ( Soft/Firm).
Exempel 2: Har du däremot svalt i rummet så rekommenderas (Soft/SuperSoft) eftersom vaxet kan bli fort segt och du behöver byta flera gånger.

Hur får jag bort vaxet från kläder, golv, väggar etc?

Sockervaxet är vattenlösligt, vilket innebär att det går enkelt att ta bort med hjälp av en handduk och varmt vatten. Har du fått det på dina kläder så går det även bort i tvättmaskinen.

Vaxet smälter på kunden hur ska jag göra för att få bort det?

Om du upplever att vaxet smälter och fastnar så bör du byta fasthet till ett hårdare vax. Eliminera alltid ifrån den högsta punkten och i kanten med hjälp av fingertopparna.

Varför använder man förbehandling?

Förbehandling används för att rengöra huden och ta bort bakterier. Det är viktigt att hålla huden ren innan en vaxning.

När/varför ska jag använda talk/puder?

Talk är till för att torka huden, speciellt när du vaxar intimvaxningar. Tänk på att alla kunder svettas olika mycket och vaxet fastnar inte på fuktig hud.

Varför använder man efterbehandling?

Det är viktigt att återfukta huden efter en vaxning, därför innehåller vår efterbehandlingslotion Aloe vera som lugnar huden direkt efter behandlingen.

Varför är det viktigt att applicera vaxet mothårs så att håret reser sig i sockret?

För när man sedan eliminerar vaxet medhårs, rycker man ut strået från roten i hårets växtriktning och minimerar på så sätt risken att knäcker hårstrået. Detta i sin tur resulterar i färre inåtväxta hårstå och inflammationer.

Kan håret vara för långt för att vaxa?

Nej, men det är viktigt som terapeut att lägga på vaxet långsamt då det kan luggas i håren på kunden. Tänk på att även använda dig av ett mjukare vax.

Vad kan kunden själv göra för motverka inåtväxta hår?

Genom att skrubba huden regelbudet försvinner döda hudceller och underlättar därför för hårstråna att komma ut och inte växa under huden.
Kontakta oss
Ring vår huvudutbildare idag och boka tid på en av våra utbildningsorter 072-306 20 24, Julia Wallberg

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram