Brow lift utbildning

Startkit, certifikat ingår 3.600 ex moms (4.500:- ink)
(Startkit värde 1.200 ex moms)

Om Brow Lift

Perfekt behandling för dig som har lite vilda eller stökiga bryn. Eyebrow lamination, som det också kallas, är en keratinbehandling precis som ett lashlift. Behandlingen ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Här tillför man vitaminer, mineraler och proteiner till stråna.

Behandlingen börjar med rengöring av brynen för att se till att makeup och smuts tas bort. Sedan borstas brynen uppåt med en mascaraborste. Nu lägger man på steg 1 (limmet) på brynen, för att få dom i den riktning som man vill ha. 

Därefter lägger man på vätska 2 som får brynen att slappna av. Steg 3 gör sedan att brynen fastnar i den formen och riktningen man vill ha.

Steg 4 är en keratinbehandling som stärker brynen. 

I behandlingen färgar man brynen med Kalentins egna färger för ytterligare effekt. Kalentin erbjuder 5 olika färger att välja mellan, så här finns en färg för varje kund.
Brow Lift utbildning
Brow Lift utbildning
Utbildningsdagen

Denna utbildningen är 3 timmar. Under utbildningen behandlar du två kunder. Du bestämmer själv om du vill ta med egna modeller eller så bokar vi modeller åt dig. Detta behöver vi besked om senast en vecka innan bokad kursdatum.

Utbildningen börjar med att vi går igenom teori, produktlära och hygien. Därefter går vi igenom de olika produkterna som finns och informerar om alla för-/efterbehandlingsråd.
Därefter börjar vi behandla modellerna och går igenom tips och råd innan vi avslutar dagen genom att gå igenom övriga frågor. Kom ihåg att du alltid har stöd och hjälp av oss efter våra utbildningar. Vi finns tillgängliga på både telefon och mail.

Startkit och certifikat tar du med hem efter genomförd Brow lift utbildning.
Läs mer om Kalentin här.Är du intresserad av Lash lift utbildning, klicka här

Kontakta oss

Ring vår huvudutbildare idag och boka tid på en av våra utbildningsorter 072-306 20 24, Julia Wallberg

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram