Roll-on vax utbildning

För er som vill ha ett komplement till sockervaxet, är vår roll-on vaxutbildning perfekt. Detta vax är till skillnad från sockervaxet oljelösligt. Detta används till kunder som inte är känsliga i huden. Detta vax används med pappersstipes och är lätt att arbeta snabbt med på stora område såsom rygg och ben.


Till skillnad från sockervaxet så avlägsnas Roll-on vax mothårs.
Det finns fördelar med båda vaxtyperna och vi rekommenderar alltid att man använder sig av båda vaxsorterna då du som terapeut når ut till en bredare kundkrets och kan arbeta mer effektivt.

Under roll-on vax utbildningen så börjar vi med teori.
Därefter går vi över på de praktiska övningarna där du lär dig vaxa på t.ex. ben, rygg och armar. Under dagen kommer vi att öva tills du känner dig trygg med vaxningen.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i dina behandlingar och vi finns alltid till hands även efter din utbildning om du har frågor eller funderingar.

Roll-on vax utbildning halvdag 3.600:- ex moms (ink startkit)

Startpaket innehåller:

2 st roll-on vaxvärmare

24 st roll-on vax á 100 gram

100 st stripes

Efterbehandlingsolja

Handskar
Du väljer själv om du vill ha rosa eller blå värmare. Du får under utbildningsdagen testa olika roll-on vax och du mixar själv ihop de du gillar mest att jobba med. Handskar finns i latex och nitril för er som kan ha någon allergi nåt något av dessa.
Roll-on vax utbildning

Kontakta oss

Ring vår huvudutbildare idag och boka tid på en av våra utbildningsorter 072-306 20 24, Julia Wallberg

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram