PRAKTISKA ÖVNINGAR

Steg 1

Spraya ansiktet. Höger sida,mitten, sedan vänster sida. 
Tänk på att vara 30 cm ifrån kunden med munstycket.

Steg 2

Här börjar vi spraya bröst och mage, tänk att du sprayar ett mönster som liknar ett W. Lägg ett lager till om du får för lite färg. 

Därefter sprayar du  armarna. Först ovansidan sedan insidan. Tänk på att inte spraya längre ned än handleden. Vätskan faller ned på handen och jämnas ut ändå. På insidan av armen lägger man mindre vätska eftersom man normalt sett har mindre pigment där. Om man skulle spraya jämnt på hela armen ser detta konstigt ut.
Steg 4

Spraya benen. Börja uppifrån och följ benens linjer nedåt. Sluta spraya när du kommer till ankeln. Spraya inte foten i detta momentet. 
Börja på utsidan av benet och jobba dig inåt. Be kunden vända ut benet så du får med insidan av benet. 
Steg 5

Spraya ryggen och baksida armar. Börja från ena sidan ryggen och jobba med raka linje uppifrån och ner. Spraya sedan baksidan av armen, spraya något längre ifrån då du inte vill ha lika mycket vätska här. 
Steg 6

Spraya baksida ben.Spraya för utsidan uppifrån och ner. Avsluta rörelsen vid ankeln. Se även till att du får färg på insidan av benen, så det inte missas någon bit. Lägg lite extra färg vid rumpa om det behövs.
Steg 7

Nu är det dags för sidorna. Här ser du mest till så allt ser jämnt ut. Lägg till där du ser det fattas, tex sidan av ansikte och hals, utsidan av armen, sidan av kroppen hela vägen ner till ankeln. Repetera på andra sidan.
Steg 8

Nu är det dags för fötterna och händerna. Om du sprayar ett kryss över händer och fötter undviker du gula naglar. Vill man vara extra försiktig kan man i början av behandlingen lägga vaselin på naglarna, men med denna teknik ska du kunna spraya ändå. Tänk på att dessa områden är torrare än resten av kroppen och suger åt sig mer vätska. Därav ska du spraya ett tunnare lager här för att undvika för mycket färg på fingrar och tår.

Kontakt

Cosmetics and Beauty AB
Isbergs gata 26 b
211 19 Malmö
040-304500 | info@cosmeticsandbeauty.se
map-markershopping-cartsign-inenvelopeshopping-bag linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram